Аз нямам неизпратени писма.
Ти знаеш - аз ги писах по паважа,
оставях ги да съхнат под дъжда
и по снега стопен записвах всичко важно.
Така че ти реши дали можах
да ти разкажа мойта гледна точка!
Дали бе благородство или грях,
но с истината всичко между нас започна.
Дори и малко страшно да звучи,
но без илюзии се доближавам.
Дали ще пожелаеш - ти реши -
да ме приемеш или да ме изоставиш.
Публикувано във:
в-к Ретро 11-17.02.2016
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados