Ти си това, което иска душата,
ти си топлият лъч свтлина,
ти си моето спасение на земята,
ти си за мен единствен в света.
Ти си нежната ласка на моите дни,
ти си моето малко желание
да бъда една в твоите очи,
обичай ме и с мен остани.
Да бъдем едно в този зъл свят,
да слеем нашите топли сърца,
всеки с другия е много богат,
когато ни топли тя - Любовта.
© Мелинда Дейвис Todos los derechos reservados