22 may 2009, 6:59

Ти си 

  Poesía » De amor
652 0 0

Ти си този, който ме кара да се чувствам цяла.

Ти си този, който ме кара да се чувствам желана.

Ти си този, който с нежни ласки ме дарява.

Ти си този, който с песните си ме пленява.

Ти си този, който всяка нощ съня ми  нарушава.

Ти си този, който всяка сутрин във очите ми изгрява.

Ти си този, който мислите ми постоянно завладява.

Ти си този, който с любовта си ме опиянява.

Ти си този, който във сърцето си ме приютява.

Ти си този, който със целувките си ме опожарява.

Ти си този, който със страстта си ме изпепелява.

И със сласт и похот искам да ме обладава.

Ти си този, който от любов и щастие ме окрилява.

Ти си този, който в звездни небеса ме извисява.

Ти си този, който обожавам.

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??