Ти си ми любов и надежда,
ти си ми мъка и радост,
ти си моята химера
на непостигнати желания.
Как без теб щях да оживея,
как щях да продължа,
сърцето си , как щях да сгрея,
ако не беше ти, да разтопиш леда.
Вече слънцето по-ярко свети,
деня по-топъл стана,
как да спра да си мечтая,
щом силно те желая?
© Еленка Гишина Todos los derechos reservados