* * *
Ти си гол. И аз съм гола.
Нашите тела са слети.
Свети нощем ореола
на луната - във небето.
Той докосва младостта ни,
музиката във душите
и, наситен от кръвта ни,
ще си тръгне без да пита.
© Надежда Маринова Todos los derechos reservados
Наде*