Ти си
Не е честно така да ми липсваш.
Не е честно.
Ти си моята търсена истина.
Като всяка такава... - нелесна.
Ти си моето живо начало
във синхрон от жарка феерия.
Ти картината моя си бяла
и рисувам с поглед по нея.
Ти си моята нежност побъркваща
и ме стапяш в усмихнати сутрини.
Ти си сила страстно разтърсваща
и властта ми разпадаш със устни...
© Надежда Маринова Todos los derechos reservados