Ти си моята нежна струна,
която свършва с целувка.
Ти си моята любима китара,
с която обожавам да свиря за нашите чувства.
Ти си моята прекрасна мелодия,
която изрича: "обичам те мила".
Не мога да те деля,
не искам никой да прекъсне песента.
Песента за нашата истинска любов.
© Yoana Stamatova Todos los derechos reservados