Как искам с мен да си сега
да бъдем заедно в ноща,
да топлиш мен,
да бъдем като влюбени деца.
Аз искам с теб да съм сега,
с теб да прекарам само ноща...
Но ти си отиваш,
не,не искам това...
Моля те остани с мен - подай ми ръка!
Целуни ме в ноща за да открием любовта.
Пазиш снимката ми нали?
Да пазиш я знам,гледаш я всяка вечер,
целуваш в ноща...
За това подай ми ръка
нека сме заедно да греят нашите лица...
Само за теб мечтая никой друг не съществува
подай ми ръка нека сме заедно до края на всета...
10.04.2006г.
© Илияна Мечкова Todos los derechos reservados