14 may 2007, 10:02

Ти си пролет 

  Poesía
887 0 7

Ти си пролет

 

Пролетта ще съживява,

ще носи слънце в твоите очи.

Пролетта ще те възпява,

тъй както я възпяваш ти.

 

Пролетта ще те посреща,

ще носи лаврови венци.

Пролетта ще те прегръща,

тъй както я прегръщаш ти.

 

Пролетта ще отминава,

ще те ласкае с нежни си сълзи.

Пролетта ще те тъгува,

тъй както я тъгуваш ти.

 

Пролетта ще си отива,

тъй както си отиваш ти.

Пролетта ще се завърне,

аз вярвам, че и ти.

© Велина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??