Ти си различен
Ти си различен,
единствен
сред толкова
други вселени.
Светъл и топъл
сред целия студ,
обхванал света.
И истински,
толкова истински,
до болка дори.
Отвори вратата
в света ми
и влезе.
Закъсня,
но пристъпи
и си тук,
сега,
за мен.
© Мартина Todos los derechos reservados
Браво!