Мечтая за теб, за нежност,
че си най-прекрасната жена,
дай ми мир, безметежност,
прояви към мен човещина!
В благородството е твоята сила,
ела при мен, избави ме от злото,
ела, ти си тъй чудесна, тъй мила,
ела и ще повярвам пак в доброто!
© Георги Todos los derechos reservados