Ти не знаеш
Ти сигурно не знаеш как боли,
когато ти отраднат любовта
и колко парят мъжките сълзи,
когато сам останеш във нощта?
Ти сигурно не знаеш как боли
от някого, щом някой си отиде
и как светът тогава ти горчи,
препълнен от лъжа и от обида?
10.05.89г.
© Георги Иванов Todos los derechos reservados