Ти тръгваш ли към мен с мисълта, че сърцето ми за теб умира?
Ти тръгваш ли към мен с мисълта, че може с теб да съм щастлива?
Дали разбираш ти по погледа ми втренчен, как за теб мечтая и копнея?
Дали разбираш ти по погледа ми тъжен, как искам с тебе да живея?
Има ли мисли за мене в твойта глава - както в моята има?
Има ли мисли за мене в твойта глава - че без теб аз просто съм нищо?
Ти знаеш ли как усмивката ти ме пленява? - И как тъжно тръпна да те видя...
Ти знаеш ли как усмивката ти ме влудява? - И колко много до теб съм щастлива...
Щастлив ли си от допира на моите ръце, когато нежно те докосна?
Щастлив ли си от полета на моето сърце, когато съм до теб и дишам?
Защо ли толкоз чувства ти във мен събуждаш? Изпитваш ли ги също като мен?
Щастлив ли правя те при всяка среща - както ти, любими, всеки ден????
05.05.2005г. what_fun_f
© Надежда Петкова Todos los derechos reservados