Ти идваш в съня ми с развети коси.
Там плахо стъпваш, нежно ме докосваш.
Усещам дъха ти, затварям очи
и виждам те – красива, омагьосваща...
Потръпвам аз, потръпваш ти.
Усещам голото ти тяло как ме пали.
Искам двамата с теб в този прелестен миг
да се слеем, да бъдем едно цяло...
И наш е светът в тази приказна нощ.
Сега съм твой и само моя – ти.
Докосвам те и милвам те – Разкош!
Един на друг сега принадлежим.
Но щом зората пукне в светлина,
тъй както си дошла ти ще си идеш
И следващата нощ ще е така
Да, всяка нощ при мене ти ще идваш
Ще бъдеш моята жадувана жена.
Ще идваш, след това ще си отиваш.
Аз вечно ще те чакам тук в съня.
Ще те жадувам сякаш дъжд в пустиня.
© Росица Георгиева Todos los derechos reservados