30 jun 2005, 10:49

Ти вече си друг 

  Poesía
901 0 0
Ти вече си друг

Ти вече си друг за моето сърце все по-чужд

Все още красив си - ДА!,
но някак различен в моята душа...
Да - ти беше моят всемир,
но сега... хиена си, чакаща пир,
искаш да разголиш моите чувства,
да видиш как света ми рухва...
Ти мислиш, че обичам те още,
че искам с теб да споделям своите нощи;
и не подозираш дори,
че друг е в моите мечти.
А как би могъл да знаеш,
че вече не чакам да се покаеш

след всичкото време,

когато аз бях под твоята власт!?


Стоиш пред мен с усмивката чаровна,
която караме да се чувствам виновна,
че пропилях години във мъка,
в отчаяние по нашата разлъка!

А ти си тъй друг!...
за мене вече чужд!!!



На marmy

© Слънчево момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??