Ти виждала ли си в морето,
в океана, някога цунами,
такива имам във сърцето
любов и обич към жена ми!
Ти виждала ли си Земята,
да се върти около оста,
такава ни е със жената
безспирно-вечна любовта!
Ти виждала ли си в небето,
как слънцето в луната свети?
Дордето живи сме, дордето,
един за другиго проклети!
© Исмаил Али Todos los derechos reservados