10 dic 2007, 10:19

Ти за мен си... 

  Poesía
695 0 2
Когато те погледна, сърцето започва да бие лудо!
В началото не знаех какво е това усещане.
Не си представях, че ще се влюбя в теб -
този, който бе за мен поредната играчка,
подхранваща женското ми самочувствие.
Помня, когато погледите ни се срещнаха
за първи път. Потънах в очите ти и открих
една нежна и лесно ранима душа.
Не разбрах кога завладя живота ми!
И така да днес!
Изпълваш всяка частичка от мен!
Ти си МОЕТО второ АЗ!...
Обичам те!

© Теодора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??