Ти знаеш как...
Защо ти е нужен виртуоз по обичане?!
Ти си дирижираш най-добре любовта.
Не са ти притрябвали поет, композитори...
по струните тънки на твойта крехка душа.
А художник с палитра... не виждам защо ти е,
очите ти прелестно рисуват любов.
С най-топли нюанси, колорит, многоцветие...
дълбоки, наситени, с поглед жаден. Готов
да изпие реки и море, океани...
да откъсне луната и в шепи сняг разтопи.
Най-далечни планети, слънце, изгрев, зората...
дори волният вятър, гушнат в теб, ще заспи.
Ти си волята, дух, обич нежна, безкрайна...
Имаш всичко прекрасно. Дори да вали,
няма друми, които за теб да са тайна -
ти умееш да сбъдваш свойте мечти.
© Камелия Todos los derechos reservados
и че ви докоснах мислите!!!