Една сълза студена в очите ти стои
и сякаш ми говори, тръгни, върви, иди,
със устни топли жарки, леда да разтопя
и по-красив и нежен да стане днес света.
Когато си готова, ръката си подай,
то щастието земно, да знаеш няма край.
И никога не искам да виждам в теб сълзи.
Ела и докосни ме, без думи целуни.
© Николай Стойчев Todos los derechos reservados