7 nov 2007, 11:15

Тиха чест 

  Poesía
921 0 12

В погледа й сякаш се оглеждаха звездите,

в усмивката прозираше слънчевий лъч,

смирено и плахо поглеждаше тя в очите,

но до душата й не стигаше хорската жлъч.


 

Тиха, грациозна и бърза като кошута,

приличаща на красиво, неземно видение

на цветята се радваше и сбираше в скута,

правейки от тях поредното свое творение.


 

В булчински букет с нежност ги сплете,

че на друг ще отдаде тя тихата си чест

и във вярна обич на любимия закле се,

защото негова ще бъде тя от днес!

© Марина Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??