7 feb 2018, 19:09

Тиха стена 

  Poesía » Otra
287 3 0

Донесе ми мълчание.
Постави го между нас.
Като камък е.
Тежи.
И мъкне след себе си
други.
Неми лъжи.
Въпросите ми
остават затрупани
в тиха стена.
За раздяла и дума стига.
Само една.

 

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??