Порочно съзнание.
Фатална жена.
Невинно мълчание.
Разбити сърца.
Неказани думи.
Димящи дула.
Безмълвно старание.
Подай ми ръка.
Отчаяни погледи.
Мълвящи слова.
Забравени спомени.
Желана съдба.
23.04.10.
© Десислава Балакчийска Todos los derechos reservados