Тихо е...
В ума ми е тихо,
и в съня ми е тихо ...
Сърцето ми кротко събира отломки от разрушителен гняв,
преминал през мен като буря в пустиня....
Обичам...
И още обичам те....
Дали, обаче, любов е това, или е приказка, блян и мечта ....
Дали и ти ме обичаш така, или в було - заблуда са се оплели мойте красиви крила ...
Нощ е...
Нощта е магическа...
Небето, обсипано с приказки, тлее над мен, а аз, гореща, гола и истинска, под него лежа и гадая по звездния прах - небосвод. В кутия, старателно, скривам мечтите си ...
Страх ли...
Страхът непознат ми е...
В мечтите и в Любовта, със сърцето си влизам, без страх от провал. Ни магия, ни зов на сирени, ни стон от подземния свят би ме спрял...
© Свещен Огън Todos los derechos reservados