28 ene 2007, 3:47

Тихо вечерта дойде 

  Poesía
694 0 12
Тихо вечерта дойде и ти се появи на прага - уморен и отегчен от фалша на деня и суетата. Тя дойде - вечерта - уморена и легна си тихо в нашето легло. Докато каже "Добър вечер!"- заспа заедно с теб и любовта ни...

Ноща и ти сте едно цяло- тя дарява спокойствие,ти любов, но когато ти ме изоставиш, изчезвате и двамата, остават само самотата и мрака.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??