Намигване. Тихо. На танци. Намерени.
На отлепящи устни. На вдишване.
На магия. Напрежение. Знание.
Допир на символи. На сърце.
На отхапване. Пантомима.
Игра на крила. И на нас.
Погледи. И клепачи.
На възел. Нарочно.
На дъх. Един.
Завинаги.
Най.
Хоризонт. Късно вечер. Сутрин преди птиците.
© Todos los derechos reservados