6 sept 2014, 15:24

Тиквун войвода 

  Poesía » Parodias
623 0 0

Кой не знае Тиквун войвода,

кой не е слушал за него?

Властва той в нашата родина,

рита мачове на петдесет години

и страшен беше мафиотин

за бедни и патриоти,

ала за неговите калинки

крило бе Тиквун войвода!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??