Тихо влез,
на пръсти...
Бавно.
Моля те...
Не тряскай входната врата.
Ако знаеш , колко я обичам ...
И ценя я тази тишина...
В нея себе си откривам,
след натоварения ден..
В нея... мислите си преоткривам...
И мечтая аз...за теб и мен.
В нея се обмислям...
Колко съм объркана...
...Нали?
В нея те обмислям...
Колко е загадъчно...
Боли.
Понякога... тишината е разруха.
Понякога гради.
Понякога е глуха...
Понякога кънти.
Понякога те мисля...
Чувствам те дори.
Друг път те отричам...
...и ти пиша през сълзи.
Ех, живот!
Живот свободен...
Място във безкрайността...
А аз се лутам в тебе...вечна слабост...
В тебе моя истина една...
в тебе...моя тежест,
моя болка...
В тебе моя искрена мечта.
© Исс Todos los derechos reservados