Тишината те прави невидим.
Невидим сред прекомерния шум.
Тя не може да бъде оценена,
преди гърмът на последния куршум.
Тишината е тайна, която властва
в света, който така послушно я е приютил.
Крие в себе си толкова, колкото и издава,
ала спасение е само за този, който я е усвоил.
Тишината може да е избор.
Избор на маска, криеща друг, по-голям.
Кънтящ безспирно вътре в теб,
чакащ да излезе наяве и не бъде пропилян.
© Стефани Todos los derechos reservados
имаш още да ... работиш
чети
пиши
ако не ти се броят срички или не знаеш как става
един ... НЕправилен съвет - старай се редчетата ти да са с еднаква дължина
и връзката между отделните стихове е кофти
и заради формата(която пак не е сполучливо постигната) прецакваш мисълта си
абе това са елементарни нещи които с практика ще оправиш
дано не съм те обидил и объркал