... тишината моя
Обичам тихичко да си стоя,
на ъгъла на този свят и лудостта му.
Да гризам нокти, да слухтя,
да си говоря с тишината.
Обичам въздуха да дишам
във този ъгъл тъй спокоен.
И лепкавата празнота
да се разстила върху мене.
Обичам тихичко да си стоя
и тихо, тихо аз да пуша,
но винаги една ръка,
убива... тишината моя.
© Рошла Todos los derechos reservados
Не давай да ги убият!
поздрав!