То…
Безкрайна черна дупка,
безброй проляти сълзи,
вечно тук нещо ще тупка
и в прахта ще пълзи...
В забравения свят
на лъжи и радост
съществата се гневят,
преди лицата им да пребледнеят…
Бледост в очите,
лудост в главите,
гняв в сърцата,
болка в душите…
Само едно лунно същество
живее спокойно…
То не притежава могъщество,
за забравения свят то е било недостойно...
В него жар пламти,
в него яростта гори,
в него животът блика
и любовта свети...
Но то е самò,
самò и незначително!
То е почти недоловимо,
то живее мъчително...
24.07.2010
© Грозното Патенце Todos los derechos reservados