Честит Празник
на всички Дами!
(според ЛГБТИ общността
няма мъжки и женски род)
„То“ всяка сутрин беше там,
с кръстосани, изящни колене,
на масата и с книга във ръка,
в кварталното уютно кафене.
Роклята небрежно следва,
извивките на сластният релеф,
от глезените към бедрата,
кожа като от седеф.
И как да кажа „То“ на туй създание?
Може да ме назоват „Сексист“,
но аз за свое оправдание
ще кажа, че съм реалист.
Походка- грация, стойка, тяло,
- Вижте я бе! Ей го на!
Името му не е „То“,
Името ѝ е... Жена!
Авт. Весо:
© Веселин Христов Todos los derechos reservados