Бойко пак показа си културата
във връзка с въпроса за прокуратурата.
След подслушвания на Танов телефон,
Бойко страхува се от тоалетен микрофон.
Бойко, овчарите студенти
не се интересуват от твоите екскременти!
www.plovdivchanin.com/2013-01-07-14-16-25/17651-Борисов-в-Пловдив-Кой-записва-големите-ми-и-малки-нужди-в-тоалетната.html
© Георги Todos los derechos reservados
с език на дисиденти,
до един копнеят
"мисли" да излеят.
Мисли хвърковати,
тежки кат гранати,
но без екскременти
от чужди "елементи".
"Ученото" знае
кого да опикае,
със помисли "чисти"
и думи като глисти !