Обичам да се връщам у дома.
Събличам уморената си дреха,
целувам две пораснали слънца
и сгушвам се във тебе за утеха.
Притиснати от жалко битие,
душите ни жадуват зрънце радост.
Прегърнати, откриваме небе,
приятелство, любов и младост.
Отлитат всички грижи от деня -
това е точката ни на пресичане...
Усмихната потъвам във съня,
защото страшно много се обичаме.© Елена Todos los derechos reservados