12 may 2012, 19:53

Точно 

  Poesía » De amor
520 0 2

Точно днес
съм ранима.
(Моля те, погали ме!)

А очите ти -
с цвят маслина.
(Моля те, разтопи ме!)

И ръцете ти -
две градини.
(Моля те, обгърни ме!)

Направи ме
щастлива.
(Моля те, съблечи ме!)

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??