Днес реших да ти върна сълзите,
не искам от тях да си правя море.
Не е ли по-хубаво другото синьо,
от което (без теб) да направя небе?
Днес реших да ти върна сълзите.
Изведнъж като облак от тях натежах.
С години болката трупана, крита,
като пепел ненужна навън разпилях.
Днес реших! Връщам - не само сълзите!
Връщам ти всичко! Тръгвам на път.
Оставям за себе си само мечтите.
Пристан ще търся за тях. За сърцето - любов!
© Мариана Todos los derechos reservados