24 oct 2019, 19:07

Тогава 

  Poesía » Canción de autor
803 0 1

обичам да ме вдишваш , 

 когато  в близост ме прегръщаш...

и да ме искаш - 

неуморен ...

и в екстаз -

да връщаш онази топлина ,

която 

избухна между нас...

Тогава!

 

© ДМ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??