18 feb 2016, 21:35

Той 

  Poesía » De amor
337 0 5

Затънала във тиня до ушите,
попаднала във истински капан,
един незнаен Ангел се притече,
със сила грабна ме от там.

Положи ме на слънчева полянка,
почисти ме със нежност от калта,
Той беше истински... не беше сянка,
светът пред мен отново заблестя.


 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??