Той е близък и далечен.
Обича да се крие,
избира най-неоткриваемите места.
Стреми се да не показва чувствата си.
Крие се зад коварна маска.
Не обича да говори много,
а когато го прави, от думите му боли.
Отрича истината, служи си с лъжа.
Недостъпен е, обграден от дебели стени.
Самотен е, а не го признава.
Обича до болка, а не го показва.
Пази се от жестокостта на съдбата,
скрит на сигурно там -
някъде дълбоко в сърцето ми!
© ЛиЛи Todos los derechos reservados