Той
Краткотрайни мигове
на щастие,
запоени в сълзи
на тъга и нещастие.
Без име,
без глас,
без надежда...
Без стон,
без мъки,
без обещания...
Мигове, назад останали,
някак си уж позабравени
с желание, с радост,
със мечти.
© Цветослава Младенова Todos los derechos reservados
Браво Цвети!