Не е романтичен, не е и поет!
Мелодия няма в гласа му...
Не може да драсне дори и куплет -
излъчване има обаче... Неустоимо!
Небрежен, мъжествен, дори грубоват,
без хубост сладникава, нежна...
За миг не пропуска нещата в обхват -
във примка съм... Да, неизбежна!
И с мъжката тежест, не просто хлапе,
флуиди във въздуха пръска...
Бленувани ласки не ще ми даде -
предизвиква, и аз да съм дръзка...
Изглежда безчувствен и вечно сърдит,
с респект ме влудява... Дано да греша...
Дали със любов е за мен преоткрит?
О, Да... Във гърдите си носи душа!
© Ирена Георгиева Todos los derechos reservados