Младежът, в когото се влюбих...
оказа се истинско бедствие.
И не ме е яд, че понякога ме изнервя,
яд ме е, защото предизвиква в мен
емоционално нашествие.
Хиляди пъти съм му казвала,
че не ме заслужава,
а той на мен - че го вбесявам,
но след час пак почваме да си говорим.
Нали съм неговото слънчево момиче
- винаги ще му прощавам.
© Стеси Todos los derechos reservados