Толкова време те търсих,
толкова време те чаках,
толкова време те мечтаех,
толкова време си те представях.
И от толкова време с теб
заспивам и сънувам,
събуждам се и пак сънувам...
красива постоянност...
Толкова време чаках
твоите прегръдки и целувки,
и от толкова много време
имам подкрепата и присъствието ти.
Толкова време виждах сянката ти
и от толкова време ти си тук в мен...
все по-реален и все по-близък,
ти се усмихваш сега, аз също.
Толкова много зори,
толкова много залези те обичам
и още толкова умножено
по безкрай и пак и пак
искам да те обичам...!
Чаках те толкова много време,
но вече ти ме откри
и аз теб и най - накрая
усещам що е любов...
© Исабелла Todos los derechos reservados