Толкова щастлива съм сега,
подло на живота се подиграх,
той опита се в момче да ме влюби
и почти успя - но загуби.
Толкова щастлива съм сега,
без мъничко морал и със срама,
по лицето се стича капчица тъгa,
но никoй не ще я види - тъмна е нощта.
Толкова щастлива съм сега,
нищо, че съм без душа,
никoй няма да види празнота,
силата запълва празните места.
Толкова щастлива съм сега,
въпреки че отново съм сама,
но нали така е в любовта,
един умира - друг взима гордостта...
© Асето и Ив Todos los derechos reservados
силата запълва празните места.
!!!