3 mar 2012, 11:23

Топла есен 

  Poesía » Filosófica
424 0 0

         Топла есен

 

Навън е още топла есен.

Дъждът припрян барабанú...

И като припева на стара песен

дълбоко в мен се настани.

 

Отиде си усмихнатото лято

със свойте добродушни дни...

Остана само Самотата

и туй, което в мен боли!

 

Угасва бавно топлината...

Небето облаци тълпи...

Навъсена е светлината...

Изпразваме се от мечти!...

 

И ти се чувстваш непотребен...

И този свят ти затежи...

Живота е безумно дребен!

Фалшиво изграден с лъжи!...

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??