Времето минава - дълги нощи, дълги дни.
"Ще те видя ли отново?" - Всеки ден се питам...
Липсваш ми ужасно и ужасно ме боли!
Щом те няма и сърцето губи ритъм!
Трябваш ми, за да живея,
да се чувствам пак човек!
Всеки ден за теб копнея.
Всеки ден за мен е век!
А щом очите си затворя
пак ми се явяваш ти...
Няма те, а си ми нужен,
нужни са ми твоите очи!
Почивай в мир, приятелю... ;(
© Виктория Дойнова Todos los derechos reservados