Аз може и да съм тотално сбъркана,
но някакси не ми се остарява.
Да, да, разбирам че звучи изтъркано.
Човек живее както заслужава.
Не мога да избягам от годините,
а и не искам, всяка е различна.
Но пък измислям фона на картините
и най-отдолу се подписвам лично.
Оставям се да ме извайва времето,
то и без друго действа без да пита
и както уж нехайно сякаш дреме то,
невероятни пъзели заплита.
Душата, преоткрила свободата си,
от възрасти изобщо не разбира.
Широко е разперила крилата си
и ново сбъдване си проектира.
© Nina Sarieva Todos los derechos reservados