Щастие е
да дръпнеш струна
и тя в синхрон с теб
да зазвучи.
Щастие е
да можеш да видиш
цвета
на радостни сълзи.
Щастие е
да чуеш
дългоочакван глас.
Нима не е щастие
самата надежда
за това...
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados