Вярата - това е истината.
Когато вярваш, те лъжат - това е истината.
Когато си верен, ти изневеряват и това е истината.
Щастието е истината.
Щастието не е безконечно - това е истината.
Когато помислиш, че си щастлив, те нараняват -
и това е истината.
Любовта - това е истината.
От любовта боли - и това е истината.
99,9 процента от чувствата ни са фалшиви
или умират с времето, но болката... тя трае вечно.
Болката - това е истината...
Петък 13. 10. 08 01:05h
© Гергана Цветкова Todos los derechos reservados