17 jul 2009, 15:16

Това е краят 

  Poesía
671 1 2

Всичко е различно!

Нищо не е като преди!

Минало, настояще и бъдеще...

сякаш три различни епохи...

различни хора... различни ценности...

един хаос от различия, в който течението ни влече!

 

Сякаш с теб сме в различни води...

Различни уж сме били,

но като едно вървяхме преди!!

Всичко свърши... жалко...

12 пропилени години в нереалния свят - приятелство!

 

Какво трябваше да направя?

Да те изоставя... уж с него...

Да те забравя... уж заради него...

Да препреча пътя ти до него...

 

Исках само...

Да ти върна радостта,

която в миналото зарови...

Да те извадя от неговата пропаст,

в която всяка вечер падаше!

 

Защо избра този път?

Дали щастлива си сега?

Моля се, дано да е така!

 

Пожела да не ме виждаш,

но нямаше смелостта да ми го кажеш!

Ще те успокоя... това беше всичко....

всяка поема по различен път!!!

 

Мислих, че съм силна и няма да ме боли...

че ще заровя всички спомени...

че ще ги забравя бързо...

но не било толкоз лесно!

 

P.S. Неразделно разделени сме завинаги!!!

Три различни епохи... два различни свята - сме аз и ти!!!

Сбогом, забрави ме и ти... и бъди щастлива!!!

 

© Петя Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??