Докато всяка стихосбирка
по-евтина е от магистрална свирка,
е смешно за култура и да се говори!
Това е мнението ми! Sorry!
Докато всяка цицеста простачка
из медиите всичко друго мачка,
е смешно за култура и да се говори!
Това е мнението ми! Sorry!
Докато всичко се римува с чалга,
културата ни ще е просякиня жалка
и тъжно е за нея и да се говори!
Това е мнението ми! Sorry!
14.02.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados